Кметът Валентин Ревански: Желая Ви здраве, смирение и любов към ближния

0
62
Валентин Ревански
Валентин Ревански. Снимка: Община Ямбол

„За всички нас денят на Христовото Възкресение е празник на вярата, който събира семейства и приятели, обединява ни около вечните духовни ценности и идеали. Той е ден за благодарност – към Бог, към близките, към себе си. Време за размисъл и равносметка, в което всеки трябва откровено да си направи оценка доколко е добър в делата си, какво го мотивира, какво е допринесъл за хората, за своя град, за своята Родина. Той е ден за благодарност – към Бог, към близките, към себе си. Време за размисъл и равносметка, в което всеки трябва откровено да си направи оценка доколко е добър в делата си, какво го мотивира, какво е допринесъл за хората, за своя град, за своята Родина.“

Така започва великденският поздрав на кмета на община Ямбол Валентин Ревански към съгражданите му, който продължава по следния начин:

„Христово учение също ни съветва, че трябва да бъдем единни, морални и добронамерени един към друг. Да не допускаме разделението.

В сложни времена, особено важна е ролята на Българската православна църква – за опазването на богатото ни историческо и културно наследство, с което се гордеем, и грижата в укрепването на семейните ценности и възпитанието на подрастващото поколение.

Желая Ви здраве, смирение и любов към ближния. Нека в семействата Ви да има мир и разбирателство! Имайте вяра в доброто и справедливостта!

Честито Възкресение Христово!“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments