Кийт Флинт – поредният самоубиец

0
216
Кийт Флинт. Снимка: wikimedia commons
Кийт Флинт. Снимка: wikimedia commons

Лиъм Холет, колега на Кийт Флинт от The Prodigy” и „мозък“ на групата, даде официално потвърждение на съмненията на британската полиция, че неговият приятел се е самоубил.

„Не мога да повярвам, че го изричам, но нашият брат Кийт е отнел живота си. Аз съм шокиран и дяволски съкрушен, сърцето ми е разбито. Почивай в мир, твоят брат Лиъм“, написа Холет под снимката на Флинт в социалните мрежи.

Екстравагантният фронтмен попълва скръбната поредица от рок и поп звезди, които сложиха край на живота си, поради мистериозни (и не чак толкова) причини, твърде скоро.

За последните по-малко от две години феновете плачат най-много за Принс, Крис Корнел („Саунгардън“, „Аудиослейв“) и Честър Бенингтън („Линкин Парк“).

Докато за Принс Роджър Нелсън беше потвърдено, че е починал от „извънредно високи нива на фентанил в кръвта“, все още из интернет пълзят съмнения, че Корнел и Бенингтън са били „самоубити“.

Причината, твърди конспиративната теория, е че са говорили по медиите за широко разпространена в САЩ педофилска мрежа сред богати индустриалци, политици и звезди от шоу-бизнеса.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments