Кирил Петков: В българската гора е слънчево и светло! Гответе се за реванш!

0
228
Николай Денков и Кирил Петков
Николай Денков и Кирил Петков. Снимка: Кадър от видео

„В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш!“

Това написа Кирил Петков в профила си в социалната мрежа Facebook и публикува видео от гората с него и Николай Денков

„Здравейте от една гора в центъра на София. Искам първо да благодаря на всички избиратели, които ни подкрепиха! Ценим много тяхната подкрепа. Това, което е важно е демокрацията в България да продължи и ние ще бъдем гарант за това. Ние ще се борим и за онези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенства, увеличение на приходите на инвеститорите с национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, но и качеството и достъпа на всеки един човек в България. Това са приоритети, от които ние няма да се откажем“, категоричен бе Николай Денков. 

Кирил Петков от своя страна обяви:

„Ние ще бъдем ясна опозиция на управлението на ГЕРБ и ще се борим точно за тези неща! Ще искаме споделяне на благата, ще се борим срещу всеки момент на корупция или кражба и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме заложили и мечтали да продължат.“

„Но това, което искам да кажа е, че ние знаем, че част от разочарованието беше, защото не комуникирахме ясно с вас. Ето, започваме да комуникираме. Казваме ясно, че преди да направим нещо ще имате информацията от нас. Сега казваме – независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем опозиция!“, посочи още Кирил Петков. И допълни:

„Няма да им позволим нито за миг да помислят, че старите времена са се върнали. Гледайте реванша!“

Кога ще бъде свикано първото заседание на 50-ото Народно събрание?

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments