Кирил Петков отрече да е получавал обаждане от Алексей Петров

0
134
Кирил Петков
Кирил Петков. Снимка: Кирил Петков, Фейсбук

„След третите избори ние не си говорихме с ГЕРБ. На четвъртите по същия начин. Единствената причина да влезем в разговори с тях е следното – ако не седнем да говорим, отиваме на шести, седми избори и нищо няма да се промени.“

Това заяви съпредседател на „Продължаваме промяната“ /ПП/ Кирил Петков. Причина за неговия коментар е участието под една или друга форма на покойния Алексей Петров в стоплянето на отношенията с ГЕРБ.

„Първата среща направихме само аз, Асен Василев и Борисов. Единствените хора, които взехме решение да влезем в разговори, бяхме аз, Асен Василев, лидерите на „Демократична България“. Никога не е имало среща между мен, Борисов и Алексей Петров. Никога не съм получавал обаждане от Алексей Петров и не съм получавал специфики за срещи през него“, комутира Петков пред „bTV“.

„Темата „Алексей Петров“ не е травматична. Важното е да се фокусираме върху нещата, които постигаме. Първата среща за сформирането на правителството с Борисов беше в българския парламент“, подчерта Петков.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments