Кирил Петков: Главният прокурор лично е заплашвал главния секретар на МВР

0
159
Кирил Петков
Кирил Петков. Снимка: ПП "Продължаваме Промяната"

„Притеснен съм от факта, че много бързо започваме да се връщаме към „мутренските времена“, заяви пред журналисти Кирил Петков, съпредседател на парламентарната група на „Продължаваме промяната–Демократична България“. Той посочи:

„Вече имаме фактически писмени сигнали, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар на МВР. Това не звучи като европейска държава.“

„Някакъв часовник се развява, за да се покрие нещо много по-страшно – прокуратурата отново се използва като бухалка“, каза Петков в отговор на въпрос продължават ли да подкрепят Живко Коцев, въпреки разкритията от последните дни и изтеклите в публичното пространство снимки.

Припомняме ви, че днес новото служебно правителство с премиер Димитър Главчев положи клетва в Народното събрание. Точката бе единствена в дневния ред на парламента, след което заседанието беше закрито

Преди заседанието на полагане на клетва на служебното правителство беше направена промяна в състава на служебното правителство. От президентството издадоха укази за назначаване на служебно правителство и насрочване на избори 2 в 1 – за Народно събрание и Европейски парламент на 9 юни стана ясно.

Служебният министър-председател Димитър Главчев сменил и министъра на външните работи

Ген. Атанасов: Живко Коцев е единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments