Киборга открива нов фитнес в Бургас: Спортът е здраве и дълголетие!

1
8721
Фитнес зала
Фитнес зала. Снимка: Искра.бг

Културистът Иван Милков-Киборга отвори в Бургас втората си фитнес зала. Официалното му откриване ще бъде на 3 януари 2022 година. Това е едно място, съчетаващо в себе си любимо занимание, силови тренировки и добра обстановка. В залата може да спортуват както любителите на спорта, така и професионални спортисти и то с най-новите фитнес уреди. Клиентите на спортната зала могат да разчитат на професионални треньори, които да им помогнат да достигнат до мечтани резултати.

Къде можете да я откриете? Фитнес залата на Киборга се намира в новооткритата сграда точно срещу магазин „Престиж“ в бургаския ж.к. „Славейков“ до спортна зала „Младост“. Иван Милков уточни, че фитнес уредите са най-ново поколение до този момент. Той посочи, че залата е достатъчно голяма, за да тренират в нея около 20-30 души едновременно.

Работното време е от 06:00 до 22:00 часа през седмицата, а през почивните дни от 09:00 до 20:00 часа. На своите клиенти собствениците предлагат:

  •  месечни карти с неограничени тренировки – 50 лева;
  •  ученическите карти с неограничени тренировки – 40 лева;
  •  еднократна тренировка за възрастни – 5 лева;
  •  еднократна тренировка за ученици – 4 лева;
  •  семейна карта с неограничени тренировки – 85 лева;
  •  карта с 12 тренировки – 35 лева.

Иван Милков сподели пред Искра.бг:

„В момента не се занимавам с културизъм, но всеки ден тренирам в залата в Бургас или тази в Созопол.

Киборга посъветва младите:

Важно е да спазват хранителен режим и да правят една добра тренировка, за да постигнат максимални резултати. В началото е добре да се консултират с компетентни хора.“

Милков разказа, че първоначално е бил плувец, защото по негово време е нямало фитнес зали. Той е започнал да тренира на училищните лостове, после е оборудвал едно мазе и така докато не е срещнал Георги Николов-Мечката, който го е въвел в културизма. Киборга е категоричен:

Спортът е здраве и дълголетие!“

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Milko
Milko
2 години по-рано

mn qka zala brat mi