КЕВР е бронираната жилетка на министър-председателя

0
109
Николай Марков. Снимка: Личен архив
Николай Марков. Снимка: Личен архив

Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери в икономиката. Така наречената Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР) на практика е бронираната жилетка на министър-председателя.

Защо?

Всяко решение на колективен орган не подлежи на санкция, особено наказателна. Тази комисия е прикритие на решенията взети от премиера, но обявени от няколко чиновници на държавна хранилка.

Ако забелязвате имаме трайно установена национална политика – да се създават напълно безсмислени постоянни и временни комисии и това не е никак случайно. Произвеждат решения на колективен орган, което е равно на пълна безотговорност. И никак не е случаен фактът, че органът който ще бори корупцията в България, също е „комисия“.

Празна дума!

Комисиите от всякакъв вид имат качествата на захарен памук – произвеждат нещо, но не отговарят за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения, които са на изявени престъпници и са интегрирани в политиката.

Та това напълно измислено нещо КЕВР, управлявано от пет дебила, произведе престъпно решение за увеличаване на цената на газта!

При безспорен факт на намаляване на цената от руска страна с 50%, как ви се струва това? И какви са тези самозвани и набедени „експерти“, които просто поставят 50% от намалената цена в джоба на самият пладнешки хайдутин ББ?

Оттам по различни „проекти“ и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали стоки и услуги заминават до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни посред бял ден и 7 милиона души мълчат като риби. Плащат на престъпниците и мълчат! Това поведение е недопустимо.

Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора

Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора с доживотни присъди, се изживяват като политици и вдигат цените на всичко. Това се случва при очевидни факти и предпоставки за намаления.

Това тяхно престъпно поведение се подкрепя пряко от Европейския съюз (ЕС) и престъпната партийна коалиция в парламента (знаете кои са), но се въвежда от премиера. КЕВР са обикновен политически памперс!

Вижте американците!

Ама добре ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете емоциите си в коша за смет. Утре за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак. Нас ще ни забият под земята – без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим дълбок зимен сън! И блеем като овце!

Ограбват ни. Управлява мафия.

Източник: Николай Марков

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments