Карлос Контрера: Фиаско очаква Борис Бонев като кандидат за председател на СОС

0
30
Карлос Контрера
Карлос Контрера. Снимка: Пресцентър на ВМРО

В понеделник Борис Бонев го чака фиаско като кандидат за председател на Столичния общински съвет. Това написа във Facebook общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

По този начин той коментира амбициите на лидера на „Спаси София“, който заяви, че говорил с всички партии в местния парламент относно кандидатурата си. Според Контрера това е лъжа, тъй като заяви, че ВМРО не е участвала в подобни преговори. Публикуваме пълния му коментар без редакторска намеса: 

„Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления.

В общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби – перифразирам последното му откровение по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

Бонев бил водил разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник.

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на Председател?

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации.

Бонев говори за програма, предложения. Лъжа! Последните му совалки сред общинските съветници са само и единствено за избирането му за председател.

В понеделник Борис Бонев като кандидат за председател го чака фиаско. Ако ПП-ДБ имат малко усет за ситуацията, няма да издигнат този конфликтен човек за председател. Ако някой затваря вратите за разговори, това е „спасителят“ на София. С непрекъснатите манипулации, полуистини, спекулации Бонев поставя Терзиев и компания в изолация.

Ако не го виждат, значи нищо не разбират от политика.

Ще се види в понеделник!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments