Как ще получат парите си членовете на СИК-овете в страната?

1
2232
Гласуване, избори, бюлетини
Местни избори 23. Снимка: Искра.бг

Община Благоевград уведомява членовете на Секционните избирателни комисии, които са участвали в предходни избори и са предоставили удостоверения за банкова сметка, че възнагражденията от настоящите избори ще им бъдат изплащани по същия ред, а именно по банковата им сметка.

В случай, че не желаят да им бъдат изплащани по банков път или има промяна на банковата сметка е необходимо да предоставят ново удостоверение за банкова сметка или декларация, че не желаят възнаграждението да им бъде изплатено по банков път.

Тези, които желаят да им бъдат изплащани възнагражденията по банков път, е необходимо да изпратят копие на удостоверение или служебна бележка от обслужващата банката с номера на личната банкова сметка на имейл hr-izbori@blagoevgrad.bg.

Следва да се има предвид, че приоритетно ще бъдат изплащани възнагражденията по банков път, а на втори етап – възнагражденията в брой, по график, който ще бъде обявен допълнително на електронната страница на Община Благоевград.

При въпроси към екипа по обработване на възнагражденията членовете на СИК могат да позвънят на 073/81 98 82; 073/86 78 53, 073/86 78 45.

На крачка от инцидент: Тир с опасни маневри в Кресненското дефиле

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Как ще получат парите си членовете на СИК-овете в стран… […]