Как да си намерим по-евтини самолетни билети?

0
126
Самолет
Снимка: Уиз Еър

Цените на горивата се променят постоянно, а с тях варират и тези на самолетните билети. Всички такси, които авиокомпаниите добавят към своите услуги, са допълнително предизвикателство, с което може лесно да се справите. Това пише онлайн изданието save70.com.

Невъзможно е да карате с кола до всички мечтани дестинации. Понякога летенето със самолет е единственият и безспорно най-бързият начин да отидете.

За ваш късмет, има начини да закупите самолетни билети на достъпни цени и да избегнете плащането на много от таксите. За целта е необходимо предварително да планирате пътуването си.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви бъдат от полза:

  • Авиокомпаниите пускат билети за разпродажба във вторник сутрин. Това автоматично прави този ден отличен за евтини резервации.
  • Не чакайте последния момент, за да направите резервация. Много хора не знаят, че може да платят повече, ако купят билети твърде рано или броени часове преди полета.
  • Вторник, сряда и събота са по-спокойни в сравнение с останалите дни от седмицата. Избягвайте пътуването в натоварени и празнични дни.
  • Може да откриете намалени цени за сутрешни полети, тъй като много хора не обичат да стават твърде рано.
  • Избягвайте допълнителните такси. Авиокомпаниите вече таксуват за почти всичко. Няма причина да плащате, ако няма да ползвате.
  • Не правете предварителен избор на място. Понякога ранният избор за конкретна седалка се таксува. Освен това най-добрите се пазят до деня на полета, в случай, че някой изяви желание да плати допълнително за тях.
  • Вземете си храна! Леките закуски в самолета не са никак евтини, а освен това не са здравословни. Вместо да разчитате на скъпото малко самолетно меню, запасете се с нещо по ваш вкус – домашно приготвени сладки или кифлички, ядки, сандвич, плодове. Със сигурност ще хапнете много по-добре и много по-евтино от всички останали на борда.
Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments