Как да се развива успешен бизнес в градска среда?

0
92
Digital SEA
Digital SEA

Търсите иновативни техники в представянето на бизнеса си? Искате по успешна дигитална търговия в сферата, в която се намирате? Не можете да откриете партньори в бъдещи начинания? С „Digital SEA“ сте на правилното място за реализацията на вашите цели. Организаторът на събитията Николай Кадийски каза специално за Искра.бг:

Срещите с представители на бизнеса се водят като тип „Networking“. Провеждат се всеки първи и трети четвъртък от месеца. Традиционно се правят в заведение „Barbossa“, но през летните месеци се предвижда да се провеждат в морската градина на Бургас. Идеята е да се съберат повече хора, които си говорят, обменят контакти и правят бизнес помежду си в неформална обстановка.

Кадийски посочи, че целта е търговски представители за Бургас да си намерят партньори за реклама, които взаимно да представят и предлагат новите си продукти. По думите му така бизнесът си взаимодейства, а средствата, отделени за популяризирали на стоките, се намаляват многократно.

„На 19 май от 19:00 часа в заведение „Barbossa“ организираме поредното събиране на представители на бизнеса. На предните събитията присъстваха видни мениджъри и собственици на фирми от Бургас. Каним всеки, който има интерес да получи ценен опит и бъдещи контакти. Хората, който присъстват на срещите са разнородни, което спомага за тяхното сътрудничество“, уточни организаторът.

Идеята е това да се приложи и развива във всички български градове, където хората спокойно да могат да говорят за бизнес и нови възможности. Кадийски подчерта, че срещите спомагат за обмен на успешни подходи и за по-сплотен бизнес. „Networking“ събитията стартират от Бургас, но ще се провеждат и във Варна, за да се проправи път на ползотворните срещи и сътрудничество между предприемачите по Крайбрежието.

„Това е едва първата стъпка в дълбините на дигиталното Черноморие, след която ще последват още много“, категоричен е Кадийски. Той е сигурен, че чрез тези срещи ще се развива един иновативен бизнес у нас, привличайки все по-вече потребители.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments