Как да се раздвижим по време на изолацията?

0
14
Фитнес
Снимка: Pixabay

Физическата активност на голяма част от хората е по-малка по време на изолацията, предизвикана от извънредното положение в страната. Има няколко начина, чрез които да си осигурим повече движение през следващите дни.

Почистване

Сега е моментът да почистим домовете си основно. Освен удоволствие от свършената работа, ще получим и възможност за повече движение през деня.

Танци

Танците са чудесен начин да натоварим тялото си. Можем да пуснем любимата си музика и да се отпуснем под звуците на песните. Това е добър начин да се разтоварим и от психическите проблеми.

Качване по стълбите

Сега е моментът да забравим за асансьора. От първия до последния етаж и обратно – един добър избор за дългите дни у дома.

Домашни тренировки

Вече имаме достатъчно време, за да тренираме. Можем да изберем сред многобройните клипове с упражнения в интернет, да се посъветваме със специалист или да направим своя любителска програма. Така ще се погрижим не само за тялото си, но и за самочувствието си.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от