Как да купуваме приложения и игри от Google Play без дебитна или кредитна карта?

0
598
Google Play
Снимка: Pixabay

Има три начина да купуваме приложения и игри от Google Play, без да въвеждаме данните от своята дебитна или кредитна карта. Това е предпочитан вариант за пазаруване в Съединените щати, но не и в редица други държави, сред които и България. Освен това въвеждането на данните от дебитната или кредитната ви карта крие рискове.

Затова можете да пазарувате в Google Play чрез PayPal. Това е една от най-популярните и разпространени услуги за онлайн плащания. Експертите твърдят, че е много сигурна. За да пазарувате, трябва да си направите профил в PayPal. Това става чрез сайта на компанията, като се отиде в менюто „personal account“. Там вие добавяте вашата банкова сметка или кредитна карта. PayPal тегли парите от тях и се разплаща, но без да предоставя данни на Google Play Store.

Вторият начин е чрез ваучери. Те се продават в много онлайн магазини и се доставят като скреч карти. Кодовете, които съдържат, се въвеждат при покупката, която желаете да направите от Google Play, предаде „Digital.bg“.

Един от най-лесните и най-сигурните начини за плащане без дебитна или кредитна карта е чрез месечната ви сметка за телефон. Не всички мобилни оператори обаче поддържат тази услуга. Но у нас и трите дават тази възможност.

Google предлага възможност да печелите точки, ако участвате в попълването на анкети. За целта трябва да си инсталирате приложението Google Opinion Rewards. Натрупаните точки можете да използвате, за да пазарувате от Google Play.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments