Къде няма да има вода в София утре?

0
924
Спиране на водата
Спиране на водата. Снимка: Архив

На 17 юни заради строително-ремонтни дейности по бул. „Цариградско шосе“, ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • бул. „Цариградско шосе“ от № 40 до № 50 и района между бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Димитър Моллов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 132.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на номер 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. „Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Уебсайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Очаква се протест с искане за оставката на екоминистъра

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments