Иво Баев е в болница след падане

0
246
Иво Баев
Иво Баев. Снимка: Facebook

Бургаският общински съветник Иво Баев сподели снимка във Facebook, на която се вижда, че е в УМБАЛ-Бургас. В социалната мрежа той обясни, че е паднал, като се е ударил челно в стъпало в ОУ „Васил Априлов“. Цялата публикация гласи следното:

„С тази моя снимка нямам намерение нито да плаша децата, нито да разсмивам родителите им. Публикувам я с поучителна цел:

Казват, че е хубаво човек да върви с гордо вдигната глава;
Аз пък казвам, че е хубаво човек от време на време да поглежда и надолу в краката си.

Иначе, нищо особено, спънах се и полетях, но не ми се отвориха крилата и се приземих рязко, с челен удар в едно стъпало, за мое щастие добре заоблено. Ремонтираха ми челния спойлер с майсторска шевица в традиционния стил на котленските килими. Крилата си ще поправя сам с малко тел и чук. Децата ми се радват, че ще имам белег като на Хари Потър.

Жив съм, благодарение на светкавичната реакция, помощ и съпричастност на директор, мед. сестри, преподаватели и родители в у-ще „Васил Априлов“ – всички, участвали в спасителната операция по неуспешното ми приземяване, за което с цялото си сърце им БЛАГОДАРЯ.

Жив съм, благодарение на любовта на жена ми, която винаги е до мен в най-тежките мигове, за което с цялото си сърце й БЛАГОДАРЯ.

Жив съм, благодарение на бързото пристигане на линейка, която ме откара в УМБАЛ; на бързия прием и професионална грижа на ръководството и екипа на ‘Спешно отделение’; на професионалното майсторство на лекаря от отделение ‘неврохирургия’, който върна челото ми на мястото му; на грижата на сестри и персонал на същото отделение, за което с цялото си сърце им БЛАГОДАРЯ.

Послеслов.

Аз от както се помня винаги гледам само напред и никога надолу. Понякога преди „обръщах се с гняв назад“, но вече все по-рядко.

Падал съм и друг път, но се изправям отново и продължавам Напред. И така ще бъде! Това ми сочи Светлината по моя Път – само Напред!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments