Иван Христанов, ПП „Единение“: Върнаха ли Таки и Чакърян-Ами на ГКПП „Капитан Андреево“?

2
1186
Иван Христанов
Иван Христанов. Снимка: Архив

„Върнаха ли Таки и Ами на ГКПП „Капитан Андреево“?“, попита Иван Христанов, председател на ПП „Единение“, в социалните мрежи. Той представи документи, с които подробно обяснява за нарушенията по границата.

Публикуваме целия му поста без редакторска намеса:

„От 1 април 2022 г. от „Капитан Андреево“ си виждат две фирми, които са настанени от Евролаб в нарушение на Закона за държавната собственост, а самите фирми нарушават Наредбата за ГКПП и горния закон. Нарушенията са тежки. В деня на правенето на снимките висш кадър на Гранична полиция каза „На „Капитан Андреево“ дори чистачките се назначават от Ами“!

Снимка на документ, който показва, че тези фирми са върнати на границата, за да извършват товарна дейност, съгласно заповед на директора на БАБХ, която не е основана на съдебно решение. Държавата е премахната от тази дейност, макар да я извършва от средата на 2022 г., т.е. когато ние решихме държавата да има контрол.

Снимка на законопроект в НС, който ясно казва, че товарната дейност е пряка заплаха за националната сигурност. Също така ясно казва, че ще върне държавата, ако ГЕРБ пожелае (вижте сроковете и мандатите на Сглобката). Т.е. в Народното събрание си знаят, че обещанията за държавен контрол са за парлама.

Снимка на документ на ГДБОП и ДАНС, който казва, че Евролаб 2011 е свързана с Размиг Чакърян-Ами, дясната ръка на Таки. Срещу Размиг Чакърян-Ами имаше акция на ГДБОП неотдавна, атакуваха негови имоти, но той беше избягал в Дубай или Саудитска Арабия.

Снимка от преди месец, която показва отново незаконно ползване на държавните сгради, което БАБХ отново проспиват дори в този момент.

Днес има статия, която показва, че Стефан Димитров, героят от арестите за трафик, е купил апартамент от Размиг Чакърян-Ами на 700 евро.

Сега прости връзки: Таки командва Ами, Ами е свързан с „Евролаб“, „Евролаб“ „наема“ гранични помещения и вкарва незаконно още две фирми. Ние ги изхвърляме всички през 2022 г. БАБХ връща въпросните две фирми преди 3 месеца.“

Иван Христанов, ПП „Единение“: БАБХ даде 45 млн. лева на фирма на Таки

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Иван Христанов, ПП „Единение“: Върнаха ли Таки и Ч… […]

trackback

[…] Иван Христанов, ПП „Единение“: Върнаха ли Таки и Ч… […]