Ива Митева обяви при какви обстоятелства ще напусне ПГ на ИТН и парламента

0
13
Ива Митева
Ива Митева. Снимка: Има такъв народ

Ива Митева от „Има такъв народ“ /ИТН/ обяви при какви обстоятелства би напуснала парламентарната група на партията. Тя разкри, че е била потърсена лично от премиера в оставка Кирил Петков. Митева е вдигнала телефона и е разговаряла с него, разказа самата тя пред „bTV“. Той поискал да се видят, за да й обясни определени неща. Казвали, че те наистина били промяната и трябвало да им се вярва, но Митева не вярвала. Ако това се окажело истина, тя щяла да напусне ПГ на ИТН, както и Народното събрание.

Според нея било обидно от „Продължаваме промяната“ /ПП/ да изпращат покана за разговори до групите на „Демократична България“ /ДБ/ и БСП, а от „Има такъв народ“ да търсят само отделни депутати. В същото време натискът върху народни представители и лъжата вече започнали да се приемат като нещо напълно нормално. Тя не разбирала това, което се случва.

По думите на Митева било непочтено и грозно по този начин да се притискат депутати. Тя била разбрала от свои колеги, че се използвали дори семействата им. Търсели се всякакви факти, с които да бъдат уязвими. Това не било красиво.

Митева изрази надежда, че от „Има такъв народ“ до последно щели да останат единни.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments