Ицо Хазарта с неприличен жест към ГЕРБ в парламента

0
20
Христо Петров, Ицо Хазарта
Христо Петров, Ицо Хазарта. Снимка: Скрийншот видео

Народният представител от „Продължаваме промяната“ /ПП/ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, показа неприличен жест в Народното събрание /НС/. Това се случи по време на днешното изслушване на вицепремиера Калина Константинова по темата с разследването на украинските бежанци в България.

По време на дебатите се видя как народният представител си направи селфи със среден пръст към парламентарната група на ГЕРБ, докато те държаха надписи „Оставка“. Председателят на ГЕРБ Десислава Атанасова призова:

„Недопустимо е поведението на някои народни представители през последните няколко дни – първо осъмнахме с решетки, после станахме свидетели на масово сбиване между ПП и друга парламентарна група, днес видяхме изключително срамен и грозен жест в залата на НС. Очаквам най-строги мерки.“

Зам.-председателят на парламента Мирослав Иванов заяви, че ситуацията ще бъде прегледана, за да се вземе коректно решение. Хазарта се извини на хората, които се чувстват оскърбени, но не и на тези, които го е показал.

Атанасова пак взе думата като каза, че това е недопустимо от човек, който е зам.-председател на Комисията по образование и член на Комисията по културата към НС.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments