Испанецът Марио застрелял кърджалийката Хабибе, защото го зарязала

0
383
Полиция. Снимка: МВР
Полиция. Снимка: МВР

Бившият военен Марио е застрелял българката Хабибе, защото го изоставила. Това твърдят местни испански медии. Убийството беше извършено в Майорка. След като застреля Хабибе, испанецът се самоуби.

Сестрата на Марио твърди, че брат й бил много благороден човек. Той не бил насилник. Полудял обаче от начина, по който е бил зарязан от своята приятелка. Сестрата каза още, че никога не са очаквали подобно нещо да се случи.

По нейните думи брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар. Там българката от Кърджали работела като сервитьорка. Станали двойка обаче едва преди няколко месеца.

Преди две седмици жената казала, че отива на лекар и повече не се върнала в апартамента на Марио. Той се опитвал многократно да се свърже с нея, но безуспешно. Не е ясно как са се видели в деня на убийството.

Пушката, с която е извършено престъплението, е била закупена преди няколко дни. По всичко личи, че целта е била да се използва именно за убийството и самоубийство, а не за лов, каквото е предназначението й, предаде „24 часа“.

Според близки на убитата пък Марио бил много ревнив и Хабибе споделяла с тях, че се страхува от това.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments