Интердисциплинарен докторантски форум с международно участие ще се проведе в БАН

0
58
БАН
БАН. Снимка: Българска академия на науките

Пети интердисциплинарен докторантски форум с международно участие организират Център за обучение – БАН и Кариерен център към ЦО-БАН. Събитието ще се проведе от 16 до 19 април 2024 г. в парк-хотел Кюстендил. Това съобщиха от Българската академия на науките /БАН/. 

Форумът се осъществява с частична подкрепа от Националната научна програма „Развитие и утвърждаване на българистиката в чужбина“, финансирана от Министерство на образованието и науката /МОН/.

Традиционният докторантски форум на Център за обучение – БАН вече за втори път ще събере за обмен на научни знания и идеи докторанти и лектори както от страната, така и от чужбина.

Организаторите имат удоволствието да поканят докторанти от БАН, български и чуждестранни висши училища и научни организации да участват в събитието, като представят своите научни изследвания.

Основна цел на форума е да стимулира интердисциплинарното мислене и професионалните контакти между докторанти от различни научни области, както и да мотивира младите учени да реализират свои креативни научни идеи в бизнес практиката.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments