Има ли механизъм, по който Борислав Михайлов да бъде отзован?

0
113
Борислав Михайлов
Снимка: Facebook

Българският футболен съюз /БФС/ тежи от самото начало и не е имало градивен момент. А целият начин за избиране на Изпълкома е тотално порочен. Това коментира пред „БНР“ Никола Бушняков, който е заместник-председател на Сдружението „Левски на Левскарите“.

Причината е, че право на глас имат и много малки отбори и те са реално и много лесни за манипулиране. Именно поради тази причина в момента всички очакват Борислав Михайлов да си подаде оставката, защото няма механизъм, по който той да бъде отзован. Няма и никакъв начин да му се потърси отговорност за провалите на българския футбол.

Що се отнася до протеста, според Бушняков обединението на толкова много различни агитки е било безпрецедентно. Между тях не е имало никакво напрежение. И ако тази публика е била на стадиона, всичко е щяло да бъде много по-спокойно.

И до ден-днешен не бил ясен организаторът на протеста. Много от феновете на „Левски“ също са били там.

А публичните подстрекатели на протеста според него са именно ръководството на БФС и тяхното поведение и затова то трябва да бъде отстранено. Според него ако Борислав Михайлов и този път остане на поста, това може да означава още протести и напрежение.

По думите на Никола Бушняков в България се играе приличен футбол с оглед на това в каква обстановка израстват самите състезатели, защото липсва материална база и нямаме методологии.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments