Илиян Василев: ГЕРБ плаща разходите на Делян Добрев за адвокат Назарян за дела срещу мен

0
335
Илиян Василев
Илиян Василев. Снимка: Ilian Vassilev, Facebook

„Никога не съм предполагал, че ГЕРБ и Борисов ще плащат на своята нова звезда Рая Назарян адвокатския й хонорар по съдебното дело, в което тя защитава интересите на Делян Добрев. Кратка история – Делян Добрев ме съдеше за това, че с разкритията и писанията за неговата съпричастност към провали в енергийната политика на ГЕРБ – конкретно забавянето на интерконектора с Гърция, съм уронил репутация, престиж, причинил емоционални вреди и т.н. Делян Добре загуби на всички инстанции. Сега аз го съдя защото през тази година и половина, в която живях с блокирани сметки ми беше много трудно, включително и да финансирам Алтернативата.“

Това разкрива анализаторът Илиян Василев в последната си Facebook публикация, която продължава по следния начин:

„Не мислех изобщо да ви занимавам с мои лични дела, това е между мен и него. Но се оказва, че ГЕРБ плаща за тези дела срещу мен на Рая Назарян с което покрива разходите на Делян Добрев по делото.

Със сигурност Делян Добрев е на светлинни години по-богат от мен, знаете защо, но аз си плащам от личните си средства на адвокат Разбойникова и всички други съдебни разходи. Добрев през адвокат Назарян блокираха всички ми личните ми сметки. Изобщо мислех, че всичко е лично – между мен и него. От другата страна, ГЕРБ плаща разходите на „острието“ си Делян Добрев за адвокатката Рая Назарян – новата звезда на Борисов. Следователно цялата наказателна кампания срещу мен, включително съдебните дела, е финансирана от ГЕРБ с личното разпореждане на Бойко Борисов, който ме уверяваше, че ме уважава и няма нищо общо с постоянните атаки срещу мен и делото на Добрев срещу мен.

Хайде сега ми кажете – държавата дава субсидия на ГЕРБ за да води политическа дейност, а те си плащат адвокатски хонорари по дела шамари, защото „бедният“ Добрев не може да се бръкне от джоба си?

Ето ви фактурите за човека Фактура, който обича да представя фактури.

Не зная как ще отсъди съда, не искам да влияя, но това е гротеска. Не е никак равностойно аз с личните си скромни финанси да се боря срещу милиардерите на държавата и ОПГ ГЕРБ, което плаща личните сметки на своите членове. И да питам господин Главчев от Сметната палата – ще признаете ли тези разходи на Политическа Партия ГЕРБ? И още един въпрос – след като ГЕРБ плащат личните сметки на своите боляри значи и делата срещу мен са на политическа основа от политическа партия ГЕРБ. Ситуацията е Илиян Василев срещу ПП ГЕРБ. Чувствам се като през 2015 година, когато от Москва ме вкараха в черен списък. И сега не се чудете, кой ме е вкарал в черния списък на българските медии и кой плаща за това? Повече довечера в Алтернативата от 18:00 часа.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments