Илиян Василев: Радев със съгласието на Борисов предпочете интересите на „Лукойл“

0
38
Илиян Василев
Илиян Василев. Снимка: Ilian Vassilev, Facebook

Русия мобилизира Радев за да спре налагането на таван на цената на руския суров нефт, което щеше да намали и най-вече успокои цените на горивата у нас. Тази нощ българският постоянен предстаител в ЕС е гласувал против по инструкция от София. Реално с над 50 стотинки надолу, много повече от тези 25 стотинки, които се вземат от данъкоплатеца, вместо от Лукойл.

Най-големият виновник за това състояние на нещата е Бойко Методиев Борисов, който в името на егоистичните си цели – да оцелее и да възстанови мръсните методи на задържане на властта, позволи на Радев да блокира възможностите на Парламента да го озапти в поставянето на България в услуга на Путиновата война.

Не само не се противопостави на Радев, но и продължава да разбива дори хипотезата за консолидация на евроатлантическа основа. В резултат Русия превърна в България в придатък на Орбановия гулаш атлантизъм и европеизъм.

Още веднъж – Радев със съгласието на Борисов предпочете интересите на Лукойл пред тези на българските потребители и данъкоплатци.

Източник: Илиян Василев, Facebook

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments