Илиян Василев: Нашият главнокомандващ използва патриотични мотиви и фейк!

0
25
Илиян Василев
Илиян Василев. Снимка: Facebook

Полша покани Германия да охранява въздушното и пространство с Юрофайтъри, докато смени МИГ-овете. Още веднъж, смятаната за една от най-мощните и модерно въоръжени европейски армии – полската, не смята че е под достойнството й да използва помощ от партньор по НАТО.

И не е само Полша.

Нашият главнокомандващ, който е и шеф на текущата изпълнителна власт, цинично използва патриотични мотиви и фейкът, че имаме решение на отбраната си само с национални средства, само и само, за да откаже не само всякаква помощ на Украйна, но и за да блокира превъоръжаването на армията ни на по-високо технологично ниво, именно като използваме ресурси на съюзниците ни…Колективна отбрана, защото Португалия няма заплаха от Русия, нито пък Нидерландия.

С тези си действия той пряко подронва националната ни сигурност, тъй като сега е последният момент за смяна на въоръженията ни с по-нови. След две години тази смяна ще се направи по естествен път – с преместването им в музей със съпровождащата процеса тотална загуба на стойност и още по-тотални разходи по превъоръжаване.

Егото и самомнението на този човек вече излизат прекалено скъпо на България.

Източник: Илиян Василев, Facebook 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments