Идват избори, помислете как ще се преборим с приемствената посредственост

0
55
Радослав Бимбалов
Радослав Бимбалов. Снимка: Facebook

Приемствена посредственост

Болезнено е, че повече от десетилетие оставихме откровени мошеници да тропат голото си перверзно хоро върху главите ни. Но още по-болезнено е, че те са не просто престъпници, но и некадърници. Няма НИТО ЕДНА област, в която да не са оставили своя смотан, непохватен, аматьорски отпечатък. Години ще ни трябват да изтрием тези грозновати стъпки, които се отбелязаха по оголената кожа на горката ни държавица.

ГЕРБ
Снимка: ПП ГЕРБ

Нагледен пример – чичо Кирчо, престоял като забравено шише резлива боза повече от 40 години в администрацията. Изпълнявал послушно второстепенни роли като подпорна кретенска зам. министерска стена, дори поемал трагично фалшиви солови арии на здравен и финансов министър.

Вижте го и го запомнете хубаво. Подобни хора виреят на всички нива в българската администрация. Повечето от тях тихо, невзрачно и безсмислено се добутват до някаква пенсия. Но някои от тях, като чичо Кирчо, биват избутвани напред, за пример и подражание. За необходимата приемствена посредственост.

Идват избори. Не мислете как ще се браним от комунисти, руснаци, соросоиди или натовци. Истинският враг – това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо.

Източник: Radoslav Bimbalov

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments