Христо Петров: Защо пред сградата на тези държавни институции има толкова много луксозни коли?

0
722
Паркинг
Паркинг. Снимка: Христо Петров, Facebook

Голям брой луксозни автомобили на паркинга пред сграда, в която се помещават няколко държавни институции, впечатли експертът по онлайн счетоводство Христо Петров.

Той публикува снимки и кратък коментар във Facebook, в който той изказва недоумението си как държавни служители, могат да си позволят да карат толкова скъпи коли. В сградата се помещават Национален център за информация и документация /НАЦИД/, Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци“ /ДП РАО/, Национална комисия за борба с трафика на хора /НКБТХ/ и други.

В коментар под собствената си публикация Христо Петров допълва, че автомобилите може и да са служебни, но в такъв случай означава, че са закупени от данъците на българските граждани. 

Публикуваме цялото му изказване без редакторска намеса:

„Това е автопарка пред една сграда с няколко държавни институции в нея. На втората снимка е списъка с институции в тази сграда.

Сигурен съм, че 99 % от българите не са чували за тези институции и нямат никаква представа с какво се занимават те. Аз също съм сред тези 99 %, и не знам с какво се занимават.

Институции
Институции. Снимка: Христо Петров, Facebook

Знам само, че на този паркинг имаше твърде много скъпи и луксозни автомобили, като Мерцедес, BMW, Porsche, Audi.

Има нещо гнило на този паркинг. И това не е единствения Opel. Меко казано е съмнително как държавни служители си позволяват да купят и поддържат подобни луксозни автомобили. Това са държавни служители в никому неизвестни институции.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments