Гражданка: Президентът не е на ниско ниво като Вас – тези, които говорите против него

8
7913
Петя Трендафилова и Румен Радев. Снимка: Личен архив
Петя Трендафилова и Румен Радев. Снимка: Личен архив

Гражданката Петя Трендафилова защити президента на България Румен Радев. Повод за коментара ѝ са нападките към държавния глава. Жената написа мнението си и се свърза с екипа на Искра.бг с молба да го публикуваме.

Текстът е пуснат без редакторска намеса:

Защитавам президента на страната ни Румен Радев, защото като гражданин на Република България виждам как непрекъснато всички го нападат заради неговите речи и изказвания.

Искам да се обърна към всички, които са против държавния глава. Към онези, които коментират думите му.

Румен Радев е един честен, достоен, умен, образован, интелигентен президент. И не е на
ниско ниво като Вас! Дори и да се опитвате да нападате държавния глава с остри реплики, то ще Ви кажа – президентът ни има едно средство, с което борави – истината!

Именно с истината е спечелил доверие. Заради истините, които казва събира негативи.
Явно истината не се приема добре от определен кръг хора. Очевидно тя засяга интересите им.

На страната на президента Румен Радев съм. Защото в битката, която се опитват всички да водят срещу него, не печели единствено истината! Президентът ни Румен Радев има смелостта да я каже! Сблъсъкът и конфликтите между него и управляващите са породени именно от истината!

Горда съм с държавния глава Румен Радев, защото точно великите, честни и достойни хора смело заявяват своята позиция пред обществото! Горда съм, защото виждам, че начело на държавата ни имаме президент, който защитава националните интереси. Защото е откровен, директен и открит пред всички! Това е той – президентът на Република България Румен Радев!

8
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
3 Коментирайте темите
5 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
8 Коментатори
ПетяБожилкаМарианаЕЛЕНАКолев Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Тодорова
Тодорова

Петя Трифонова това че партията ти пречи да видиш истинското лице на твоят президент, не е моят, не ни изкарва нас определен кръг хора, този кръг ще го видиш когато видиш резултата от изборите за президент, аз не го изкъм за мой президент и съм един обикновен човек не съм от кръг, той сътвори големи простотии, човек който защитава само хора от БСП и нарича България блато и налага вето след вето, и е винаги против правителството, той не е обединител а дребен човечец който ако имаше чест и достойнство щеше да си подаде оставката като вижда колко хора не… Прочети още »

ЕЛЕНА
ЕЛЕНА

БРАВО, ПЕТЯ! АБСОЛЮТНО ПРАВА СИ! дОСТОЕН,ЧЕСТЕН,ОТКРОВЕН И ЗАГРИЖЕН ЗА НАРОДА СИ ПРЕЗИДЕНТ ИМАМЕ ! сМЕЛО КРИТИКУВА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАТОВА ИМЕННО НЕ ГО ОБИЧАТ И ГО НАПАДАТ, НО НАРОДЪТ ГО ОБИЧА! ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА НАРОДА !

Петя
Петя

Ерудиран човек… С достойнство и чест…