Голям успех: Биографията на Христо Стоичков ще бъде издадена в Полша

0
21
Христо Стоичков
Снимка: Скрийншот от Youtube

През 2018 година Христо Стоичков издаде своята биография, озаглавена „Христо Стоичков: Историята“. Година по-късно книгата ще има своето първо чуждоезиково издание, съобщават Gol.bg.

Полското издателство SQN е закупило правата и ще публикува полската версия на книгата в края на ноември. Специален гост на премиерата във Варшава на 27 октомври ще бъде именно легендарният номер 8.

От SQN не крият задоволството си от възможността да издадат полска версия на биографията на бившия нападател на Барселона и ЦСКА. Издателството има много богат опит в публикуването на най-добрите спортни биографии. Това не оставя съмнения, че всеки детайл ще бъде изпипан.

Биографията на носителя на Златната топка за 1994 година достигна 60 хиляди продажби, а до края на тази година се очаква да премине границата от 70 хиляди.

„Христо Стоичков:Историята“ разкрива приключението на Камата от улиците в Пловдив до един от храмовете на европейския и световен футбол – „Камп Ноу“.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от