Георги Иванов-Гонзо на среща с футболната общност в Бургас в битка за президентския пост в БФС

0
124
Георги Иванов
Георги Иванов. Снимка: Искра.бг

Георги Иванов-Гонзо също се впусна в надпреварата за президент на Българския футболен съюз /БФС/. Припомняме, че Борислав Михайлов подаде оставка след дългогодишно управление на футболната ни централа под натиска на масови протести и широко обществено недоволство. 

Днес Георги Иванов се среща с представители на футболната общност в Бургас и граждани. Срещата е закрита за медиите и ще бъде по-скоро работна, предаде журналист на Искра.бг

Неговата кандидатура бе издигната само преди няколко дни – на 19 февруари, именно от отбор от областните групи в Бургаско – ФК „Ахелой“. Новината бе потвърдена и от председателя на Управителния съвет на клуба Георги Харизанов. 

В същото време малко по-рано Славия подкрепи Михаил Касабов за президент на БФС. В момента той е зам.-председател на футболната ни централа и временно е поел управлението й след оставката на Борислав Михайлов. Все още не е ясно дали и Касабов ще се кандидатира за нов президент на БФС. 

Кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо бе коментирана от бившия селекционер на младежкия национален отбор – Александър Станков. Той се изказа крайно критично към неговата номинация. Нещо повече. Каза, че кандидатурата е без коментар и посочи, че и той иска да бъде неврохирург и да оперира в клиниката в Хановер. 

Станков изрази и съмнения за нечиста игра при предстоящия на 15 март избор на нов президент на БФС. 

Преди началото на срещата с футболната общност в Бургас Георги Иванов-Гонзо каза пред медиите, че има програма до 2028 година, която в момента е реализирана наполовина и трябва да бъде приключена

„Това са нашите приоритети. Казваме на клубовете какво сме направили и какво предстои“, посочи още той

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments