Гамизов: ГЕРБ и ДПС не могат да спечелят достатъчно на избори, без да ги фалшифицират!

0
21
Народно събрание
Народно събрание. Снимка: Архив

Всички знаем, че ГЕРБ и ДПС не могат да спечелят достатъчно на избори, без да ги фалшифицират.

Правеха го, подменяйки протоколи на централно ниво и обявявайки хартиени бюлетини за невалидни.

Отделно с принуда, заплахи и дребно заплащане си осигуряваха още гласове.
Премахваха негласували за тях и добавяха уж гласували за тях.

Това не им стигаше и налагаха пълен медиен терор с лъжи и пропаганда.

И това не им стигаше и се саморазправяха с всеки колега-бандит, който можеше да ги конкурира в заплащането на описаното по-горе, ако нещо си беше “въобразил”, че може да се краде без тях, а идеята за възникване на демократично некорумпирано действие или движение ги озверяваше.

Борисов управляваше точно като Путин, организираше избори като Путин, след 2012 година България стана марионетна на Русия държава и затова в резултат на катастрофата на демокрацията, абсолютната корупция и кражби, държавата ни и много от българите пропаднаха във всяко отношение на житейското дъно.

Видял съм всичко в българската реалност, но знам едно със сигурност. С хора, свързани с нередни неща и Русия като руската фракция в ПП или проруските министри в служебното правителство, свързани с организираната престъпност можем и мога да се боря, но борба с диктатура, каквато създават, когато са на власт ГЕРБ и ДПС, е възможна само с гражданско неподчинение и протести близки до революция – толкова са нагли и брутални, ако властта е в ръцете им.

Това е неприемлива реалност, защото всяко доведено до крайност общество, дори тази крайност да е оправдана борба срещу тирания, означава много нещастие за всички.
Борисов, Доган, Радев и Нинова са длъжни да се махнат от българската политическа реалност за доброто на българите и България.

Гневът, отчаянието, мизерията и безпътицата на по-голямата част от българите водят страната към бунтовни действия.

Трябва да опазим демокрацията, която описаните политици почти умъртвиха с подкрепата на диктатурата в Москва, защото иначе ни чака безкрайно мъчително страдание за всички.

Източник: Стефан Гамизов, Facebook

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments