Галин Димов: И на ринг, и на татами трябва да сме безкомпромисни, представяме кикбокса в България!

0
609
кикбокс
Снимка: БККМ

„И на ринг, и на татами трябва да сме безкомпромисни, защото в момента представяме не само своите клубове, а и спорта кикбокс в цяла България. Наш дълг е да се представим блестящо.“

Това каза специално за Искра.бг Галин Димов – президент на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай часове преди началото на Международния турнир Balkan Best Fightersв Сърбия.

кикбокс
Снимка: БККМ

Както споменахме, за Ягодина вчера отпътуваха 42-ма от най-добрите родни кикбоксьори. Те ще защитят честта на страната ни при конкуренция от над 370 състезатели от 58 клуба. Сред тях са носителите на „Златен пояс“ за 2020 на Конфедерацията съответно при мъжете и жените Иван Кръстанов (“Star Team“) и Александра Димитрова (“ABC Fight Club”). Относно това на кого залага най-големите си надежди, г-н Димов коментира:

„Очакванията ми са към титулярите Иван Кръстанов, Александра Димитрова, Калина Колева, Георги Денев, Виктор Илиев и Николай Димитров. Разбира се това в никакъв случай не означава, че не се вълнувам от резултатите на всички. Ще изгледам внимателно всеки един мач, защото след това ще оформя ме и отбора за 2021 г.“

Днес българските кикбоксьори проведоха и първата си тренировка. Пълната програма на “Balkan Best Fighters” може да видите на публикуваната снимка по-долу:

кикбокс
Снимка: Фейсбук
Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments