Гала вечер „MAXFIGHT 51“ на 7 и 8 юли: Кантар и зрелищни битки в „Слънчев бряг“

0
210
"MAXFIGHT 51"
„MAXFIGHT 51“. Снимка: Искра.бг

Гала вечерта на „MAXFIGHT 51“ ще се проведе на 8 юли от 19:00 часа в „Bedroom Beach“ в „Слънчев бряг“. На 7 юли ще е кантарът, който е отворен за публика. Днес се проведе пресконференция в Бургас за предстоящите битки с една част от участниците от файт картата.

Гала вечерта ще се превърне в запомнящ се спектакъл, в който освен зрелищни мачове по ММА, К1, МАХ1, муай тай и професионален бокс, се очаква да поднесе за присъстващите грандиозно парти, битка за купа в К1, както и мачове за шампионски пояси. Организаторите на събитието казаха:

„Предстоят ни да видим 5 рейтингови мача с впечатляващи бойци и 9 основни двубоя от основната файт карта. Ще има двубой за шампионския пояс с бойци от 5 държави – България, Грузия, Молдова, Латвия и Франция, във формат ММА, К1, МАХ1, муай тай и професионален бокс. Продължаваме да вдигаме нивото на професионалния бокс. Това са Григор Саруханян и Йосиф Панов-Пепелянката, които го доказват и го показват и са едни от най-големите имена в съвременния бокс в България. Радостно е, че те участват на „MAXFIGHT“ и могат да зарадват своите български фенове. Важното е, че все още можем да им се насладим, тъй като след някоя друга среща ще ги гледаме в мачове за световни титли, европейски и други подобни. В основната карта гвоздеят на програмата е мачът на муай тай с малки ръкавици, в който ще участват преставители на клуб „Антов Петров“ и самият Антон Петров, който ще се изправи в сблъсък с Джейсън Полидор, който е от Франция. Двамата трябваше да играят преди няколко месеца, но Антон получи контузия. Имаме няколко млади бойци, които им стана традиция да участват в подгряващи срещи в бокса и кикбокс. Отделно в ММА имаме няколко дебютанти.“

Йосиф Панов-Пепелянката се занимава с професионален бокс и заяви намеренията си за предстоящата среща:

„Доста добре съм се подготвил, имах достатъчно време от предишното ми участие. С моя екип си направихме една равносметка и натиснахме там, където чувствахме слаби места, имахме време да изчистим грешките. След това се подготвих и със спаринг партньори от България. Сега ще изляза срещу противник, който има доста опит в неговата кариера, който обаче е само на 29 години. Надявам се да направим една хубава среща и да зарадваме всички. Мотивира ме това, че всички тук сме се подготвили максимално добре и ще направим едно добро шоу.“

Антон Петров е световен шампион по муай тай и участва в един от най-тежките бойни формати. В битката може да се използват лакти и колене, играе се с малки ръкавици, което затруднява състезателите. Той коментара:

„Мачът ще е за шампионски пояс. За противника не мога да кажа много, защото за трети път ми го сменят.“

„Тази победа е много важна за мене, защото чакам след тази среща да имам световна титла. Аз имам 16 победи с 16 нокаута. След предстоящата битка веднага ще подпиша договор за световната титла. На 100% съм подготвен и кг съм свалил. За първи път ще играя на 77 кг, така че в петък на „MAXFIGHT“ ще покажа най-доброто в игра, в която хората винаги се радват да гледат“, посочи Григор Саруханян, който има над 300 мача зад гърба си.

На предстоящата гала вечер ще се проведат няколко интересни срещи по правилата на МАХ1. Организаторите канят всички любители на силните усещания като им гарантират зрелищни битки и адреналин на макс.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments