Фейсбук потребител: Намерих червей в кутията с мляко!

0
362
Червеят. Снимка: Фейсбук, Milka Vasileva
Червеят. Снимка: Фейсбук, Milka Vasileva

Жена твърди, че е намерила червей в бутилка от мляко, която купила от магазин „ЛИДЛ“ в Ловеч. Това става ясно от публикация в социалната мрежа Фейсбук.

Към поста са добавени и снимки, които само за минути са събрали десетки реакции и коментари. Част от потребителите са възмутени и недоумяват как е възможно подобно нещо.

Други твърдят, че думите на потърпевшата им се струват неправдоподобни. Трети пък си задават въпроса защо се оплакваме в социалните мрежи, а не се обръщаме към отговорните институции:

Извинявайте много, но поста ви не е правдоподобен. Не можете да твърдите че в кутията е имало червей, защото: 1. Не става ясно, че червеят ви не е взет от близкото бунище. 2. Червеят е на салфетка, а не в кутията. 3. Кутията ви изглежда доста мърлява и смачкана, което навежда на мисълта, че е държана доста време навън и  е отворена, тоест може да се зароди всякакъв живот в нея.
Аз лично не мога да се доверя на такъв пост и смятам че е подвеждащ!

Защо още купувате мляко в кутии?
В Ловеч все още има кравари, които си продават млякото от кравите.

Млякото.  Снимка: Фейсбук, Milka Vasileva
Млякото. Снимка: Фейсбук, Milka Vasileva

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от