Феновете на ЦСКА опровергаха полицията: Не е имало сблъсъци межди агитките!

0
32
Протест
Протест. Снимка: Facebook, Трибуна Сектор Г

Феновете на ЦСКА опровергаха твърденията на полицията, че част до нараняванията на гражданите на протеста срещу БФС в София снощи се е стигнало след сблъсъци между агитките.

На Facebook страницата „Трибуна Сектор Г“ бе публикувано официално изявление, в което се твърди, че напрежение между футболнитe фенове не е имало. Публикуваме пълния текст на позицията им без редакторска намеса:

„Армейци,

Бихме искали да заявим, че изтеклата от страна на СДВР информация за сблъсъци между две агитки на протеста снощи категорично не отговаря на истината – напрежение между нас и останалите не е имало.

От сутринта удобната за всички версия е широко лансирана в добре познатите ни послушни „медии“, гарнирана с лъхащи на фалшив патос и драматизъм пресконференции.

Не за първи път забелязваме подобен опит за демагогия и преекспониране на събитията от страна на МВР, но дори и те не могат да скрият грозната истина, прозираща от стотиците клипове и снимки в социалните мрежи – десетки пребити невинни хора в следствие на поредния полицейски произвол.

На тяхна страна е правото, на наша страна – правдата!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments