Facebook ще плаща на потребителите за тяхното мнение

0
445
Facebook
Снимка: Pixabay

Facebook ще плаща на потребители за тяхното мнение. Проектът се нарича Viewpoints и представлява мобилно приложение, което ще ви възнагради, ако отделите 15 минути от времето си. Идеята е да извършвате различни задачи и да участвате в кратки анкети. Отговарянето ще ви спечели минимална награда от 5 долара, предаде „Digital.bg“.

Идеята е данните от Viewpoints да се използват за подобряване на другите мобилни приложения, които разработва Facebook. Това са: WhatsApp, Instagram, Messenger, както и продуктите с брандовете Portal и Oculus.

За да се включите в решаването на задачи и попълването на анкети и да получите пари срещу това, трябва да изтеглите мобилното приложение Facebook Viewpoints на смартфона си.

От компанията твърдят, че целта е да се обърне специално внимание на мнението на потребителите и да се правят промени или нововъведения според него.

Информацията, която вие подавате, няма да бъде споделяна с рекламни партньори на Facebook и приложения на трети страни.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от