Европейската централа по джудо планира рестарт на турнирите за кадети и младежи

0
67
Джудо
Джудо. Снимка: Pixabay

Продължаващата пандемия все още изисква пълно приложение на IJF COVID протокола на всички състезания по джудо, информира с писмо до Българската федерация по джудо Европейският съюз по джудо (EJU). 

Във Facebook страницата си Българска Федерация Джудо-Bulgarian Judo Federation информира, че Европейската централа планира рестарт на европейските купи за кадети и младежи със следната актуализация на правилата и условията:

Всяка федерация, член на EJU, може да участва в състезания по определена квота. В рамките на тази квотата няма допълнителни ограничения относно пола или категорията. Само федерацията-домакин има право на допълнителни 25 места към тази квота.

Ако някои квоти останат неизползвани до крайния срок в платформата judobase (14 дни преди деня на акредитация), преразпределението на местата ще се извърши от EJU заедно с организатора.

Квотата на федерацията също се счита за неизползвана, ако плащането на хотела не е извършено преди изтичане на крайния срок в judobase (тогава заявките ще бъдат премахнати, а квотата – преразпределена)!

Националните федерации от други континенти могат да участват при поискване, ако има неизползвана квота.

Квотата за участие в купи за кадети на БФ Джудо е:

  • 8 спортисти

Квота за участие в купи за младежи на БФ Джудо е:

  • 10 спортисти

Квота за длъжностни лица на отбора е следната:

  • До 6 състезатели: 3 треньори / длъжностни лица
  • 8-12 състезатели: 4 треньори / длъжностни лица
  • 16-20 състезатели: 5 треньори / длъжностни лица
  • 24 състезатели: 6 треньори / длъжностни лица

Заявка за участие може да се подаде само, ако местата не са запълнени и след предварително съгласие с треньорите на националните отбори.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments