Емил Соколов: Няма никакво съмнение, че служебното правителство на Радев следва проруска линия

0
130
Емил Соколов
Емил Соколов. Снимка: Facebook

Сигурен начин ДБ да си върне част от периферията, която може да се е отдръпнала заради коалицията с БСП, е да се обяви за импийчмънт на Радев.

Да, това звучи крайно сега. Няма обаче никакво съмнение, че това служебно правителство на Радев следва проруска линия и ще направи всичко възможно да се договори с „Газпром“. Може да е в последните дни на правителството преди изборите, но ще го направи.

Уверенията на Радев, че ще се взимат само безпристрастни решения, са само опорка. Неутралитетът спрямо Украйна също е безпристрастно решение според Радев, но всъщност е подкрепа за Русия. Радев няколко пъти вече е изигравал демократите и това трябва да спре.

Ако ДБ включи импийчмънт на Радев в предизборната си програма, това ще я реабилитира сред десните избиратели. Също така ще издърпа килимчето на евроатлантизма изпод Борисов, който в момента хвали служебното правителство.

Никоя партия не смее да се опълчи открито на Радев, защото той все още е с висок процент на доверие в обществото. Хората, които не одобряват действията на президента, на практика са непредставени. Която партия първа направи нужното, за да осигури на тези хора представителство, ще си даде преднина на изборите.

Източник: Емил Соколов, Facebook

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments