Елена Гунчева: Затварят нас заради тяхната некадърност

0
265
Стадо
Стадо. Снимка: Pixabay

Затварят нас заради тяхната некадърност

Видя се, че ГМР не може с елементарни неща да се справи. Мерките се вземат на пожар и в зависимост от политическата конюктура, а не от здравето на хората. Всички видяхме тоталата некадърност и разпад на здравната система. Неадекватни решения, вземани от некадърници и хора, които не знаят какво да правят. Изгониха от България лекарите, медицинските сестри, акушерките, а сега реват, че нямало кадри.

ГМР затваря всичко в здравеопазването освен ковид отделенията. Колко хронично болни ще умрат, не го засяга. Българи умират на стълбите на болници и по линейките, а Мутрата говори колко магистрали ни е построил, все едно с парите от чекмеджето се е разплащал.

По света също затварят цели държави. Но там за всеки гражданин има финансова помощ. А тук – духаме глухарчета и се надяваме да оцелеем. Не заради ковида, а заради Борисов, който е начело на кризата. Направо все едно да пуснеш доказан иди@@ в операционна зала, докато пациентът е упоен.

Българите умират заради провала на Борисов и управлението му, които съсипаха здравеопазването и го превърнаха в търговия. Скъпа търговия. Сега ще наказват нас заради техния провал. Защото знаят, че все повече хора виждат истината и не са съгласни да ги убиват.

Всеки път, като погледна НОЩ, си мисля, че няма другаде такава жалка и смешна некадърна паплач, която да си мисли, че разбира от нещо. За съжаление нашият живот зависи от техните недомислици.

Много от вас мълчаха. Сега ще ви затворят и пак ще мълчите. Ще останете без работа и пак ще мълчите. Ще се бесите от мизерия и ще ставате статистика, обслужваща убийците ви. И всички пак ще мълчат….

Само да ви напомня, че краят на овцете винаги е в кланицата!

Източник: Елена Гунчева

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments