Джак Дорси: Африка ще определи бъдещето на Биткойн

0
325
Биткойн
Снимка: Pixabay

Изпълнителният директор на Twitter Джак Дорси направи прогноза, според която Африка ще определи бъдещето на криптовалутната индустрията. Големият крипто ентусиаст сподели впечатленията си след края на обиколката си в Гана и Нигерия. В публикация в социалната мрежа той добави, че желанието му е да обиколи континента през 2020 г.

Джак Дорси е сред най-известните привърженици на най-голямата криптовалута в света, пише „Cryptodnes.bg“. Той съветва да се инвестира в Биткойн, а това се противопоставя на мнението на други милиардери да се внимава с индустрията. Дорси вярва, че Африка ще бъде следващата гореща точка за Биткойн и заради това смята да се премести да живее повече от половин година на континента.

Това идва, след като Африка излезе на преден план при употребата на криптовалута, така и при приемането на блокчейн технологията. С по-ниските нива на бедност и развитието на района, е напълно възможно континентът напълно да приеме Биткойн в близкото бъдеще. А хора като Дорси ще окажат огромно влияние върху цялото развитие на сферата.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от