Две Тайни за 8-ми март, които УЖ всички знаят!

0
171
8 март - празник на жената
8 март - празник на жената

Днес избрах да ти разкрия две тайни за 8-ми март, които УЖ всички знаем. Независимо дали си мъж, приятелка, дъщеря или син… Тайните важат за всеки.

Първа Тайна…

Над 90% от жените се впечатляват от ПОДАРЪЦИ. За повечето дами стойността (цената) на подаръка НЕ е от значение. Това, което Тя ще получи от теб, е не просто скъп предмет. А ПОДАРЪК! Запомни това, подаръкът е равен на жест и внимание. Тя високо цени изненадите и времето, отделено специално за нея. Можеш да я изненадаш съвсем неочаквано – преди да излезеш сутрин за работа, просто напиши на обикновена салфетка, че я обичаш или че нямаш търпение да я видиш довечера. Каквото ти дойде на ума, всъщност… каквото ти иде от сърце 🙂

Втора тайна…

Някога Тя ти е казвала, че 8-ми март НЕ е важен за нея… Хммм… А дали?!

Глупости! Не вярвай на подобни думи. Може би Тя се опитва за пореден път да бъде „мъжкото“ момиче. Може би смята, че не заслужава достатъчно. Или просто е скромна. Или пък е модерна, казвайки, че 8-ми март е УЖ отживелица.

Никога НЕ вярвай напълно на подобни изказвания.

Запомни… Подаръкът си е подарък! Той е равносилен на жест и лично внимание.

Представи си как ще се почувства Тя, докато нейните колежки получават подаръците с куриер или букети с рози, докато са на работа.

Сега ще си кажеш, че тия „тайни“ вече ги знаеш 🙂 И това е така. Но да знаеш е едно, а да действаш е друго 🙂

Независимо дали си нейна дъщеря, син, приятелка или любимият й избраник, ТЯ ЩЕ ОЦЕНИ ТВОЯ ПОДАРЪК!

Не забравяй… жената е цял океан от чувства и емоции. Независимо дали й личи, това е така.

Така че… замисли се, преди да избереш по-лесния вариант. Като например, че 8-ми март е отживелица. Или пък, че твоето момиче си има всичко. Или че очаква нещо ГОЛЯМО и скъпо от теб.

Това са само оправдания.

Действай смело и плени сърцето й. Направи го съвсем символично – с бележка върху възглавницата й. Или просто като изрежеш (макар и „грозновато“ и неправилно) сърце от най-обикновен лист хартия. Толкова е лесно…

Ако можеш да си го позволиш – направи скъп подарък.

Но за дълбините на женското сърце граници няма. То ще се разтвори еднакво широко за листчето хартия или късче от салфетка. И ще помни този жест за дълго. Може би за цял живот…

Съветвам те още…не чакай поредния празник. Изненадвай жената всеки ден. И превръщай всеки ден в празник…празник на любовта и красотата!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments