Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА

0
79
Военномедицинска академия
Военномедицинска академия. Снимка: ВМА

На 20, 21 и 22 февруари 2023 година ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във Военномедицинска академия /ВМА/, съобщиха от здравното ведомство.

Инициативата ще обхване три направления: кандидат-студенти за специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“; студенти по специалност „Здравни грижи“ и дипломирани специалисти по „Здравни грижи”.

Участниците в Дните на отворени врати ще имат възможност да се запознаят отвътре с модерната материална база и оборудване на световно ниво. Наши специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата в структурите на ВМА – от кандидатстудентските изпити, през обучението до възможностите за професионално и кариерно развитие. Програма:

– 20 февруари 2023 г. /понеделник/: За кандидат-студенти за специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“ – общо две групи от 10:00 и 14:00 часа;
– 21 февруари 2023 г. /вторник/: За студенти по специалност „Здравни грижи“ – една група от 10:00 часа;
– 22 февруари 2023 г. /сряда/: За дипломирани специалисти по „Здравни грижи” – една група от 10:00 часа.

Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 26 203 или на e-mail: a.videnova@vma.bg 

Крайният срок за подаване на заявление е 17 февруари 2023 г. Всички записали се ще очакваме в съответния ден и час на централен вход на ВМА.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments