Директорът на ОДМВР-Перник старши комисар Милчо Милчов поздрави 8 нови служители

1
2321
Нови служители
Нови служители. Снимка: ОДМВР-Перник

По време на специална церемония в сградата на ОДМВР-Перник осем новоназначени служители, които ще бъдат част от състава на областната дирекция, но са зачислени към новосформираното звено „Общинска полиция“ получиха униформите си, папка с нормативни документи преди постъпването им на 7-месечна школа за първоначална подготовка и поздравления от директора на ОДМВР-Перник старши комисар Милчо Милчов.

„Радвам се, че има нови подпълнения в дирекцията. Всяка една дирекция разчита на своите кадри и ще разчитаме на Вас и за в бъдеще. Пожелавам Ви да сте много старателни в обучението което тепърва Ви предстои и в последствие да сте внимателни в работата. Разчитайте на по-опитните колеги, които ще работят с Вас докато не се изградите като добри служители. Честито и Ви пожелавам успех“, каза директорът на полицията преди връчването на папките с документи.

Младите полицаи бяха поздравени и от началника на отдел „Охранителна полиция“ комисар Йордан Дундаков, който им разясни основни насоки в работата, кратка ретроспекция на това какво им предстои в бъдеще и някои етични норми на поведение в работата.

Новите служители, от които 3 жени и 5 мъже, благодариха за оказаната им чест и си пожелаха да служат на българските граждани.

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
София Янакиева
София Янакиева
3 месеци по-рано

В СИСТЕМАТА НА МВР,ВИНАГИ ЩЕ ИМА НУЖДА ОТ НОВИ ХОРА,КОИТО ДА СМЕНЯТ НАС БИВШИТЕ КОЛЕГИ,ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ В СЛУЖБАТА И ЖИВОТА !