Димитър Найденов: Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с втория мандат

0
23
Димитър Найденов
Димитър Найденов. Снимка: Facebook

Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с втория мандат. Това написа във Facebook народният представител от обединението „Продължаваме промяната-Демократична България“ Димитър Найденов.

Повод за думите му бе пресконференцията на Радостин Василев, който заяви, че напуска парламентарната група на ПП-ДБ и обяви бившите си колеги в предателство. Василев пусна аудиозапис с фрагменти от Националния съвет на коалицията, на които се чуват изказвания на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов. Според Василев лидерите на обединението се опитват да заблудят народа, че не са в коалиция с ГЕРБ.

Димитър Найденов от своя страна направи прогноза, че атаките срещу ПП-ДБ ще зачестяват още повече, тъй като ще се направи всичко възможно България да отиде на нови избори, което да задълбочи политическата криза. Публикуваме пълния му коментар без редакторска намеса:

„Записи, убийства, предателства. Изплуват отново имена на мутри от 90-те.

Ще става и по-грозно, защото докато в парламента се опитваме да разграждаме модела на завладяната ни държава, в същото време се води война за овладяването ѝ отвътре, от нови босове.

Старите дългогодишни фактори са в ступор и действат хаотично. Вече не харесват завладяната държава, защото друг я превзема и обръща срещу тях.

Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с втория мандат. Те искат нови избори, липсващ парламент и продължаваща политическа криза.

Защото редовно правителство сега би осигурило живот на парламента, достатъчно дълъг да проведе дълбока съдебна реформа, която те не искат.

Не трябва да им позволим да ни спрат.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments