Десетки изпълнители се събират на мегаконцерт в подкрепа на Тео в Бургас

0
613
Концертът ще се проведе на 8 юни в Бургас, а посетителите ще могат да влизат срещу символичен вход от 10 лева
Концертът ще се проведе на 8 юни в Бургас, а посетителите ще могат да влизат срещу символичен вход от 10 лева

Десетки изпълнители се обединиха около каузата „Да помогнем на Тео смело да проходи“. Те вземат участие в мащабен концерт, който ще се проведе на 8 юни от 18:00 часа в Летния театър на Бургас.

Теодор е само на пет години и страда от детска церебрална парализа. Досега той не е имал възможност за весело и безгрижно детство, но това може да се промени, благодарение на процедура, която се нарича селективна дорзална ризотомия /SDR/. Чрез нея детето ще получи шанс най-накрая да проходи стабилно. Такава процедура се извършва най-успешно в САЩ, но за нея са необходими 49 118 долара. Сумата е непосилна за семейството, поради което е стартирана благотворителна кампания за набиране на средства.

За операцията на Тео са необходими 49 118 долара
За операцията на Тео са необходими 49 118 долара

Концертът в подкрепа на Тео е организиран от мото клуб „New Race MMC“ и целта му е да допринесе за събирането на парите за лечението. Символичният вход ще е 10 лева, но всеки посетител може да дари и повече средства по свое желание, а децата ще бъдат пускани безплатно.

Мото клуб "MCC New Race"
Организатори на концерта са мото клуб „MCC New Race“

В благотворителното шоу ще вземат участие известни изпълнители, сред които танцова школа „Дюн“, брейк и хип-хоп клуб „Black Style Squad“, група „Рап нация“, комикът Николай Гурманов, деца акробати от КСА „Нефтохимик Бургас 2011“, гайдари, танцови и фолклорни ансамбли, детски балет и много други. Всички те ще се включат в концерта безвъзмездно. Очаква се представлението да продължи над три часа, тъй като предлага много богата и разнообразна програма

Организаторите от „New Race MMC“ призовават бургазли и гостите на града да посетят концерта и да дарят средства, с които да бъде финансирано лечението на малкия Тео. На събитието е поканен кмета Димитър Николов, както и всички мотоклубове, като се очаква голяма част от тях да присъстват и да се включат в благотворителната инициатива

Дарителска сметка:

BGN-Теодор Стоянов Калоянов
IBAN:BG13STSA93000027839923
BIC:STSABGSF
paypal:teodork18

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments