Да помогнем на 20-годишния Димитър да се пребори за живота си!

0
1561
Димитър
Снимка: Facebook

Апел за помощ на 20-годишния Димитър отправи в социалната мрежа „Facebook“ неговата майка. Момчето страда от Сарком на Юинг – агресивен рак на костите. То веднъж вече е водило битка с тежкото заболяване и я е спечелило. Но…болестта се е върнала със страшна сила.

Семейството му планираше заминаване за Австрия, където трябваше да се проведе лечение чрез „таргетна“ терапия. Лекарите даваха 80% шанс да оцелее. Трябваше да се приложи хипертермия и имунотерапия в частната клиника на професор Клииф.

От пет седмици обаче момчето е в аплазия. Показателите му са почти на нула. То не е понесло тежката химиотерапия, която е била препоръчана и чрез която е трябвало да влезе в ремисия.

Затова лекарският екип е решил, че единственият шанс Димитър да бъде вкаран в ремисия е с имунотерапия, която все още не се прилага у нас. В Съединените щати и Япония са правени проучвания, че тя е успешна при рецидивирал Сарком на Юинг.

Сумата, която е необходима, обаче е непосилна за семейството – 90 000 евро и то само за единия курс на лечение. Трябва да се проведат няколко в интервал между 10 и 15 дни, като се вливат по 6 флакона от медикамента. Всеки от тях струва по 90 000 евро. В процеса на терапията лекарите може да добавят още нещо, подчертава майка му.

„От цялото си майчино сърце Ви моля – помогнете да спасим детето ми!“, е написала жената.

Тези от вас, които желаят да подадат ръка на Димитър, за да му дадат шанс да живее, могат да го направят на следната дарителска сметка:

УниКредит Булбанк
IBAN: BG55UNCR70001523640936
BIC: UNCRBGSF
Гр.Сливен
Димитър Щилиянов

Можете да помогнете и чрез сайта на bg.helpkarma.com на адрес:

https://bg.helpkarma.com/campaign/nadejda-za-dimitar-330

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от