„Да покориш себе си“ – вдъхновяващата история на Силвия Аздреева, която изкачи Еверест, Лхотце и смъртоносния К2

0
18
Да покориш себе си
Да покориш себе си. Снимка: Пресцентър

Смелата българка Силвия Аздреева разказва в книга как психиката убеждава физиката, че няма невъзможни неща. И каква е цената на мечтата.

Тя е първият българин, изкачил последователно Еверест и Лхотце; първата българка на К2; първата българка на Лхотце; първата българка, изкачила три осемхилядника. Това са само някои от впечатляващите постижения на смелата Силвия Аздреева, която се превърна в гордост и радост за цяла България.

Историята на това (не)обикновено момиче с воля на високопланинска буря оживява в новата ѝ книга в съавторство с журналиста Найден Тодоров – „Да покориш себе си“, която ще излезе в книжарниците в началото на декември.

От едно момиче, което просто обича планината, до същинска стихия, която стъпка по стъпка постигна наглед невъзможното, Силвия Аздреева се превърна във вдъхновение за хиляди българи и истински пример за човек с безгранична сила на духа.

„Да покориш себе си“ разказва нейната история – сурова, неукрасена, без преструвки. История за собствените ни граници, която ще промени представите ви за всичко човешко. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments