Д-р Хичев: Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Доналд Тръмп

0
133
Доналд Тръмп
Снимка: Facebook

Най-вероятно ще се стигне до импийчмънт на Доналд Тръмп. Това прогнозира пред „NOVA“ д-р Румен Хичев, който е член на Извънредния щаб в Съединените щати след щурма във Вашингтон. Този щаб не е сформиран заради събитията около Капитолия. Неговата цел е да прави координация между различни компании за осигуряването на биологични продукти за нуждите на медицината.

Според д-р Хичев вероятността за отстраняване на Тръмп е голяма, защото от 20 януари мнозинството в Сената се поема от Демократическата партия. Самите събития пък се развиха пред очите на целия свят и има хора, които обвиняват за тях именно Тръмп, защото той е отправял призиви към привържениците си да влязат в Капитолия.

По думите на д-р Хичев самите граждани, които застават зад американския президент в такива случаи, били нестабилни. Сред тях имало фашисти и неонацисти, както и расисти. В някои от техните сборища се развявали знамена с пречупени кръстове. Д-р Хичев изрази съжаление, че в последно време в Съединените щати тези групи са се увеличили.

Д-р Хичев обаче беше категоричен, че няма съмнения, че ФБР ще успее да се справи с тях. По неговите думи в един от оспорваните щати имало 190 000 афроамериканци, които се е оказало, че са отстранени от избирателните списъци незаконно.

Д-р Хичев коментира и ваксините, като каза, че в САЩ няма странични ефекти. Имало е такива само по време на клиничните изпитвания. Той обаче подчерта, че ако се направи експеримент и бъдат дадени фъстъци и орехи на 2 милиона души, 20 000 от тях със сигурност ще проявят алергична реакция. В същото време от 2 милиона ваксинирани странични ефекти има при 21 души.

Д-р Хичев съобщи още нещо важно, свързано с ваксините. Според данните, с които разполага той, препаратът предотвратява възможността да се разболеем, но не спира съществуването на вируса в горните дихателни пътища. Така един ваксиниран човек може да заразява останалите.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments