Бургазлийка ще представи България на „Мисис Планет“

0
436
Претендентката. Снимка: Фейсбук, Мариана Атертон Мисис Бургас 2019
Претендентката. Снимка: Фейсбук, Мариана Атертон Мисис Бургас 2019

Провъзгласената за най-красива омъжена бургазлийка за 2019-та година Мариана Атертон ще представи България на 10-тото издание на международния конкурс за омъжени жени „Мисис Планет“, предаде „Дарик“.

За събитието пристигат дами от Азия, Европа, Африка и Латинска Америка. То ще бъде в Банско и ще се състои в няколко тура. Началото ще бъде поставено с парад на нациите. Всяка претендентка ще бъде облечена в национален костюм. Мариана ще дефилира в рокля, която е изработена специално за нея.

Втората част е обвързана с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета“. Финалът ще бъде отреден на вечерните тоалети. Всяка от участничките ще бъде с дреха, изработена от дизайнер, който твори в страната ѝ.

Закриването ще бъде на 7-ми ноември в Посетителския информационен център от 18:00 часа.

„Мисис Планет“ е форум, чиято цел е да събере омъжени дами от цял свят. Да се постигне приятелство, представяне на световната култура и популяризирането на страната ни като туристическа дестинация.

Нашенката е дипломиран бакалавър по приложна математика. Завършила е магистратура в Техническия немски университет в Мюнхен с отличие. Към момента е открила баланса между грижите за детето си и работата.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от