Бурени с ръст на малко дете виреят в два софийски квартала

0
142
Дете в бурени
Дете в бурени. Снимка: Фейсбук

Жители на два квартала в София – „Люлин“ 8 и „Младост“ се оплакват от неподкастрените треви около жилищните си сгради. Те споделят като доказателство снимки във Фейсбук групите.

Впечатление прави малко момиченце, което седи до бурените високи почти колкото него. Местните се оплакват също и от бълхи, и кърлежи в треволяците.

„Тревата скоро ще е по-висока от децата, но пък като седнеш на пейката усещането, че всякакви видове буболечки те лазят е уникално. Само дето не са буби, а трева. Да не говорим за подскачащите бълхи, тях ги чувстваме вече като домашни любимци„, с чувство за хумор се възмущава дамата, споделила една от публикациите за квартал „Люлин“.

Жител на „Младост“, пък пита дали „промяната“ няма да коси джунглата, с което най-вероятно има предвид партия „Продължаваме промяната“. Под постовете хората се забавляват с коментари като: „Малки са ви децата, Даничка“, а младата жена, качила снимките отвръща: „Да, трябва децата да се съобразяват… малко по-бързо да растат заедно с тревата“.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments