БСП – Казанлък пусна жалба в МВР срещу репортерка на „БНТ“

0
127
Десислава Петкова
Снимка: Desislava Petkova, Facebook

БСП – Казанлък са подали жалба срещу кореспондентката на „БНТ“ в града Десислава Петкова, алармират местни журналисти. От левицата твърдят, че репортерката е изнасяла тайни от листата им. Те дадоха за пример разпространената информация, че в листата им има бивш народен представител, бивш член на ГЕРБ и бивш заместник кмет.

Десислава Петкова е отказала да даде показания, пишат в областната Facebook група.

Казусът предизвика възмущението на народния представител от ГЕРБ Маноил Манев. Той е изразил позицията си в профила си в социалната мрежа. Публикуваме без редакторска намеса:

Колко НАГЛОСТ има на този свят ГОСПОДИ?! Колко ПОДЛОСТ и ДВУЛИЧИЕ?! ГОСПОДИ!ГОСПОДИ!
То че е грях да споменаваме ВСУЕ името ТИ грях е, ама когато ЛЪЖАТА,ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ДВУЛИЧИЕТО са вече МЯРА в ЖИВОТА НИ, към кого да се обърнем ГОСПОДИ?!
В Библията е казано: „ А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?“ – Матей 7:3. За съжаление, въпреки хилядите метани, които се надпреварват да удрят в Храмовете, въпреки стотиците свещи, с които си мислят, че си купуват индулгенции, БСП твърдо отказват да прочетат и осмислят тази Велика мъдрост.
Днес, една журналистка бе привикана в Полицията, след жалба на БСП – Казанлък, че разпространила „тайни“ за листата на БСП.
Тайната е, че след регистрация на Червената листа в Казанлък, въпросната журналистка получила и коментирала двама от участниците в Листата на БСП в гр. Казанлък, като отбелязала, че единият е известен като бивш Депутат и бивш Зам. Кмет от ГЕРБ, а вторият, станал национално известен с поканата си към всеки избирател, на едни други Избори, да ядат и пият на корем, а накрая благородно им разрешил да си фекалират на воля.
Това че БСП Казанлък са избрали тактика, да вкарат в листата си бивши ГЕРБаджии е тяхно право, вероятно, не разчитат вече на членовете си, но правото на Десислава Петкова, привиканата за разпит журналистка, да изрази позиция към тази перверзия, също е неотменимо право, гарантирано от Закона. Както и твърдото й решение, да не разкрива източниците си на Информация. Не е трудно да свикнете с Правилата, Другари, но първо трябва да почнете с Библията. Мъдростта там е повече, от онази в известната реч на Ленин, в която ни убеждава, че мечтания Комунизъм е само Електрификация и Съветска власт.

п.п
Много ми се иска да видя или чуя, как НЯКОЙ български журналист ще зададе въпрос УТРЕ на Корнелия Нинова за тази българска ЖУРНАЛИСТКА и СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ!!!

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от